Werken op de Vondelschool

"Een cool gebouw, leuke leraren en naast conciërge Peter kun je eigenlijk iedereen aanspreken en om hulp vragen als dat nodig is. En verder… ja verder is het gewoon een normale school", aldus een oud-leerling.

Een school, gelegen middenin het hart van Bussum, waar aandacht voor muziek, beeldende vorming, drama en gelukslessen net zo belangrijk is als de rest. Noem dat maar eens normaal! Daarnaast functioneren we als school geheel zelfstandig; een echte éénpitter. We kunnen rekenen op grote betrokkenheid van vele ouders. En de daadwerkelijke kracht van onze school ligt in de handen van ons team. Kies jij ervoor bij ons te komen werken, dan ga je hier onderdeel van uitmaken en wordt er goed voor je gezorgd. Jouw ontwikkeling is in het belang van de vorming van het team en de basis voor het fijne onderwijs dat we onze kinderen bieden.

Het team van de Vondelschool in Bussum zoekt een enthousiaste collega's
Zowel in de onderbouw als in de groepen 5 en 6 zijn mogelijkheden. Wij zoeken uiteindelijk vakbekwame, bevoegde leerkrachten, onderwijsassistenten en onderwijsondersteuners. Omdat lesgeven en ondersteuning bieden een vak is dat competenties, vaardigheden, kennis, wijsheid en een vleugje humor vereist. Maar als jij nog niet over dat ene diploma beschikt, betekent dat niet dat jij niet van harte welkom bent. Wat niet is, kan immers altijd nog komen. En daarbij helpen wij graag. Dus gaan wij graag in gesprek met iedereen die wil bijdragen aan de toekomst van ons kinderen. Dus zoek gerust contact!

Praktisch
Station Naarden-Bussum is vlakbij net als het centrum met een Xenos, viswinkel, slager en supermarkt om de hoek. 

Wij bieden je een fijne en dynamische werkplek, de mogelijkheid om jezelf verder te professionaliseren en salariëring conform de CAO PO.

Spreekt het jou aan om je talenten en vaardigheden in te zetten om kinderen tot volle ontwikkeling te helpen komen? En geloof je net als wij dat een veilige omgeving creëren, bijdraagt om uitdagend met ze aan de slag te kunnen. Dan zijn wij een match!

Neem contact met ons op
In deze gekke tijden van lerarentekorten en de behoefte aan korte lijnen, bel naar Lenneke Welschen, directeur 035 691 2698.

Liever een cv en motivatie insturen of gewoon even een korte mail? Dat kan aan directie@vondelschoolbussum.nl.
 

We maken graag kennis met je!
 

Met vriendelijk groet,
Teamleden, ouders en bovenal kinderen van de Vondelschool