Werken bij ons

 

Op zoek naar een leuke onderwijsbaan of een stage?  

Overweeg je een loopbaanswitch als zij-instromer? 

Of ken jij de toekomstige collega van Yvette, Femmy, Yvon en Tim?

 

Yvon van Ruitenbeek, lerarenondersteuner: ‘Wat ik misschien wel het allermooiste vind is dat je op de Vondelschool kan zijn wie je bent. Je wordt hier echt gewaardeerd om wie je bent.’

Yvette Rolsma-Duijs, al 25 jaar leerkracht: ‘Ik zeg weleens dat als ik 100 miljoen zou winnen, ik nog iedere dag naar de Vondelschool zal gaan. Het is mijn passie om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Tel daarbij op de sfeer op onze school en het feit dat we met vakleerkrachten werken, en je begrijpt waarom ik hier al zo lang zit.’

Bekijk   hier alle vacatures, mogelijkheden en solliciteer! Of neem contact op met Lenneke Welschen, directeur van de Vondelschool, voor een kop koffie! (via directie@vondelschoolbussum.nl of 035 691 2698).